Ferti Lily Formula

Het project ontwikkelt innovatieve producten voor veelvoorkomende handelingen tijdens het koken en eten, om de gebruikservaring te verbeteren.

Subsidie
€ 20.000
2022

Projectdetails

Inleiding

Het project richt zich op de meest voorkomende handelingen die tijdens het bereiden van eten voorbijkomen.

Doelstellingen

In het proces van opscheppen, meten, oppakken en verplaatsen zijn specifieke productideeën bedacht die:

  • Gebruikt moeten kunnen worden in het proces van het bereiden van eten
  • Ook tijdens het eten zelf kunnen worden toegepast

Financiële details & Tijdlijn

Financiële details

Subsidiebedrag€ 20.000

Tijdlijn

StartdatumOnbekend
EinddatumOnbekend
Subsidiejaar2022

Partners & Locaties

Projectpartners

  • Rosesta Medical B.V.penvoerder

Land(en)

Netherlands

Vergelijkbare projecten binnen MIT Haalbaarheid

Mkb-innovati...

Craving for Circular Food

Donny Craves onderzoekt de haalbaarheid van een duurzame productiewijze voor bakwaren met een minimale milieubelasting.

€ 20.000
Mkb-innovati...

Verwerking agrarische reststroom tot volwaardig levensmiddel

Dit project onderzoekt de haalbaarheid van het winnen van plantaardige zuivelalternatieven uit agrarische reststromen om de keuze in duurzame, gezonde producten in de Nederlandse retail te vergroten.

€ 16.932
Mkb-innovati...

Inclusieve Keuken Tools

QoCreators B.V. ontwikkelt een innovatie om de levenskwaliteit van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren.

€ 20.000
Mkb-innovati...

Kan het Oranjehoen-ei de circulaire cirkel sluiten?

Dit project onderzoekt de haalbaarheid van het gebruik van Hello Fresh reststromen voor het voeren van Oranjehoen leghennen, met als doel unieke Oranjehoen-eieren te produceren.

€ 17.644
Mkb-innovati...

DryGoodness

Het project richt zich op het ontwikkelen en opschalen van een duurzaam keukeningrediënt uit groente- en fruitreststromen, met als doel de inname van groenten en vezels te verhogen en suikerinname te verlagen.

€ 19.876

Vergelijkbare projecten uit andere regelingen

Mkb-innovati...

The Ballerina and the Bridge

Het project ontwikkelt innovatieve technologieën voor semi-autonome gewasgroei met digitale recepten en sensoren, gericht op het verbeteren van vers voedsellevering voor B2B-partijen.

€ 230.000
Mkb-innovati...

Robotics & Frozen Fillets

VCU TCD en Northseafood Holland ontwikkelen een robotinstallatie voor automatische visverplaatsing en kwaliteitscontrole, wat leidt tot optimale verwerkingscapaciteit en datagestuurde inkoop.

€ 293.076
Mkb-innovati...

FreshProbe

Het project ontwikkelt de FreshProbe, een innovatieve tool voor het digitaliseren en vereenvoudigen van voedselveiligheidstaken, waardoor registratie sneller en efficiënter wordt.

€ 125.174
Mkb-innovati...

Track en trace in de bloembollenketen

Het project richt zich op het ontwikkelen van een software-registratiesysteem voor de bloembollensector om menselijke handelingen te minimaliseren en de samenwerking met ketenpartners te verbeteren.

€ 163.516
Mkb-innovati...

Reststroomontwikkeling Uienverwerking

Er is geen informatie beschikbaar om een samenvatting van het project te maken.

€ 193.081