Ferti Lily Formula
Het project ontwikkelt innovatieve producten voor veelvoorkomende handelingen tijdens het koken en eten, om de gebruikservaring te verbeteren.
Projectdetails
Inleiding
Het project richt zich op de meest voorkomende handelingen die tijdens het bereiden van eten voorbijkomen.
Doelstellingen
In het proces van opscheppen, meten, oppakken en verplaatsen zijn specifieke productideeën bedacht die:
- Gebruikt moeten kunnen worden in het proces van het bereiden van eten
- Ook tijdens het eten zelf kunnen worden toegepast
Financiële details & Tijdlijn
Financiële details
Subsidiebedrag | € 20.000 |
Tijdlijn
Startdatum | Onbekend |
Einddatum | Onbekend |
Subsidiejaar | 2022 |
Partners & Locaties
Projectpartners
- Rosesta Medical B.V.penvoerder
Land(en)
Vergelijkbare projecten binnen MIT Haalbaarheid
Project | Regeling | Bedrag | Jaar | Actie |
---|---|---|---|---|
Craving for Circular FoodDonny Craves onderzoekt de haalbaarheid van een duurzame productiewijze voor bakwaren met een minimale milieubelasting. | Mkb-innovati... | € 20.000 | 2020 | Details |
Verwerking agrarische reststroom tot volwaardig levensmiddelDit project onderzoekt de haalbaarheid van het winnen van plantaardige zuivelalternatieven uit agrarische reststromen om de keuze in duurzame, gezonde producten in de Nederlandse retail te vergroten. | Mkb-innovati... | € 16.932 | 2022 | Details |
Inclusieve Keuken ToolsQoCreators B.V. ontwikkelt een innovatie om de levenskwaliteit van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren. | Mkb-innovati... | € 20.000 | 2022 | Details |
Kan het Oranjehoen-ei de circulaire cirkel sluiten?Dit project onderzoekt de haalbaarheid van het gebruik van Hello Fresh reststromen voor het voeren van Oranjehoen leghennen, met als doel unieke Oranjehoen-eieren te produceren. | Mkb-innovati... | € 17.644 | 2022 | Details |
DryGoodnessHet project richt zich op het ontwikkelen en opschalen van een duurzaam keukeningrediënt uit groente- en fruitreststromen, met als doel de inname van groenten en vezels te verhogen en suikerinname te verlagen. | Mkb-innovati... | € 19.876 | 2021 | Details |
Craving for Circular Food
Donny Craves onderzoekt de haalbaarheid van een duurzame productiewijze voor bakwaren met een minimale milieubelasting.
Verwerking agrarische reststroom tot volwaardig levensmiddel
Dit project onderzoekt de haalbaarheid van het winnen van plantaardige zuivelalternatieven uit agrarische reststromen om de keuze in duurzame, gezonde producten in de Nederlandse retail te vergroten.
Inclusieve Keuken Tools
QoCreators B.V. ontwikkelt een innovatie om de levenskwaliteit van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren.
Kan het Oranjehoen-ei de circulaire cirkel sluiten?
Dit project onderzoekt de haalbaarheid van het gebruik van Hello Fresh reststromen voor het voeren van Oranjehoen leghennen, met als doel unieke Oranjehoen-eieren te produceren.
DryGoodness
Het project richt zich op het ontwikkelen en opschalen van een duurzaam keukeningrediënt uit groente- en fruitreststromen, met als doel de inname van groenten en vezels te verhogen en suikerinname te verlagen.
Vergelijkbare projecten uit andere regelingen
Project | Regeling | Bedrag | Jaar | Actie |
---|---|---|---|---|
The Ballerina and the BridgeHet project ontwikkelt innovatieve technologieën voor semi-autonome gewasgroei met digitale recepten en sensoren, gericht op het verbeteren van vers voedsellevering voor B2B-partijen. | Mkb-innovati... | € 230.000 | 2020 | Details |
Robotics & Frozen FilletsVCU TCD en Northseafood Holland ontwikkelen een robotinstallatie voor automatische visverplaatsing en kwaliteitscontrole, wat leidt tot optimale verwerkingscapaciteit en datagestuurde inkoop. | Mkb-innovati... | € 293.076 | 2021 | Details |
FreshProbeHet project ontwikkelt de FreshProbe, een innovatieve tool voor het digitaliseren en vereenvoudigen van voedselveiligheidstaken, waardoor registratie sneller en efficiënter wordt. | Mkb-innovati... | € 125.174 | 2017 | Details |
Track en trace in de bloembollenketenHet project richt zich op het ontwikkelen van een software-registratiesysteem voor de bloembollensector om menselijke handelingen te minimaliseren en de samenwerking met ketenpartners te verbeteren. | Mkb-innovati... | € 163.516 | 2018 | Details |
Reststroomontwikkeling UienverwerkingEr is geen informatie beschikbaar om een samenvatting van het project te maken. | Mkb-innovati... | € 193.081 | 2017 | Details |
The Ballerina and the Bridge
Het project ontwikkelt innovatieve technologieën voor semi-autonome gewasgroei met digitale recepten en sensoren, gericht op het verbeteren van vers voedsellevering voor B2B-partijen.
Robotics & Frozen Fillets
VCU TCD en Northseafood Holland ontwikkelen een robotinstallatie voor automatische visverplaatsing en kwaliteitscontrole, wat leidt tot optimale verwerkingscapaciteit en datagestuurde inkoop.
FreshProbe
Het project ontwikkelt de FreshProbe, een innovatieve tool voor het digitaliseren en vereenvoudigen van voedselveiligheidstaken, waardoor registratie sneller en efficiënter wordt.
Track en trace in de bloembollenketen
Het project richt zich op het ontwikkelen van een software-registratiesysteem voor de bloembollensector om menselijke handelingen te minimaliseren en de samenwerking met ketenpartners te verbeteren.
Reststroomontwikkeling Uienverwerking
Er is geen informatie beschikbaar om een samenvatting van het project te maken.